Ο Δημήτρης Τάχος αποφοίτησε από ιδιωτική σχολή φυσικοθεραπείας το 2000 και διεκπεραίωσε τη πρακτική του άσκηση στο φυσικοθεραπευτήριο κέντρο «Ασκληπιείον». Διατέλεσε καθήκοντα φυσιοθεραπευτή σε πολυάριθμες αθλητικές ομάδες και αθλητικούς συλλόγους.
Ο Το 2008 εκπαιδεύτηκε στο Pilates στο “Balance Body University”, και παρακολούθησε τις  σειρές  σεμιναρίων  «MAT», «REFORMER»  και «TRAPEZE TABLE, CHAIRS & BARRELS».

Με την ολοκλήρωση αυτής της εκπαίδευσης, εργάστηκε στο Studio Pilates «Mind & Body» επι τρία συνεχή έτη και εξειδικεύτηκε στην μετεγχειρητική και μετατραυματική αποκατάσταση και ενδυνάμωση του μυοσκελετικού συστήματος.

Στο διάστημα αυτό έως και σήμερα συνεχίζει την τεχνική του κατάρτιση και παρακολούθηση της εξέλιξης του Pilates – αποκατάσταση παρακολουθώντας τα εξής σεμινάρια «TRIGGER ROINT», «DRY NEEDLING», «YOGA-PILATES SYMPOSIOUM» και «PILATESSTICK».

Ακόμα έχει λάβει εκπαίδευση ωμικής ζώνης (Shoulder differential diagnosis and the Maitland approach to assessment) και Trigger Point Therapy (IMTT certificate), καθώς και σπουδή βιολογίας και ανατομικής από ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα (Charles University, Prague).