Τμήματα Yoga

Υπάρχουν πολλά είδη yoga. Συνηθίζουμε να λέμε ότι το κατάλληλο είδος για τον ασκούμενο, είναι αυτό που μπορεί να προσαρμόσει ο δάσκαλος στις ανάγκες του ασκούμενου και όχι αυτό στο οποίο πρέπει να προσαρμόστεί ο κάθε ασκούμενος. Για αυτό το λόγο το αποτέλεσμα πέρα απο δυναμικό είναι και θεραπευτικό.

Στο Holistic Life η yoga είναι θεραπευτική. Αυτό σημαίνει οτι προσαρμόζεται σε όλους, ανεξάρτητα με την ηλικία και την φυσική κατάσταση. Η βάση της θεραπευτικής yoga είναι η Hatha  και στο χώρο μας συνδιάζεται με Vinyasa Flow Yoga.

Οι εκπαιδευτές yoga του Holistic Life είναι εξιδεικευμένοι στη yoga για εγκύους. Οι στάσεις της μεθόδου προσαρμόζονται προσεκτικά για τις εγκύους, ώστε να βοηθήσουν σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης και φυσικά να επαναφέρουν το σώμα στην πρότερη κατάσταση μετά τη γέννα.

Η yoga στο χώρο μας μπορεί να γίνει σε ατομικά, διατομικά, τριατομικά τμήματα και φυσικά σε ολυγομελή ομαδικά απο 4 ως 6 άτομα.

Τα ολιγομελή ομαδικά τμήματα συνάδουν με τη φιλοσοφία του Holistic Life, καθώς η ασφάλεια και η εξατομίκευση μπορούν να υπάρξουν μόνο σε μικρά τμήματα, όπου ο εκπεδευτής ελέγχει και δορθώνει τον ασκούμενο.

Τμήματα και πρόγραμμα

holistic-physio