Καθηγητές Yoga

Οι καθηγητές του Holistic Life, έχουν άρτια εκπαίδευση και άριστη γνώση της ανατομίας και άριστη γνώση της ανατομίας και της μηχανικής του σώματος. Σε συνδιασμό με το πάθος για τη δουλεία τους δημιουργούν ένα περιβάλλον άσκησης με ασφάλεια και άμεσα οφέλη για την ψυχή και το σώμα.

Δάφνη-Χριστίνα Γαλανού, Εκπαιδεύτρια Yoga

Η Χριστίνα-Δάφνη Γαλανού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Τεχνολογία Τροφίμων και Διατροφή στο ΤΕΙ Αθήνας και εργάστηκε στον κλάδο για αρκετά χρόνια. Η αγάπη της για το φυσικό τρόπο ζωής την οδήγησε στην πρακτική της γιόγκα και το 2009 ξεκίνησε τις σπουδές της στην Ακαδημία Γιόγκα «ΛΩΤΟΣ» (Yoga Alliance International), ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 400h.

To 2013 παρακολούθησε Σεμινάριο Εκπαίδευσης Γιόγκα για παιδιά (Flower Kids Yoga School) και από τότε καθοδηγεί παιδικά τμήματα. Έχει επίσης εκπαιδευτεί σε τεχνικές προγεννητικής γιόγκα (Prenatal Yoga) και Thai Massage for Relaxation.

Σήμερα καθοδηγεί τμήματα yoga (hatha, vinyasa flow, kids yoga, prenatal yoga) ενώ συνεχίζει να διατηρεί το νου του μαθητή συμμετέχοντας σε τακτική βάση σε ομαδικά μαθήματα, πιστεύοντας πως η προσωπική πρακτική και η διαρκής μαθητεία οδηγούν στην εξέλιξη.

holistic-physio